Посуд казанок для бограчу Угорщина 750 мл

Відкласти
Порівняти
Характеристики

Крышка   —   нет

Подходит для мытья в посудомоечной машине   —   Да

Состояние   —   Новое

Тип   —   Котелок

Форма   —   Круглая

350 грн.
У наявності

Маленький казанок для перших страв-національного угорської страви БОГРАЧ. Об'єм-750 мл

Готуємо вдома м'ясної бограч: покроковий рецепт і секрети угорської кухні Як своїми руками зробити знамените ситне блюдо Понеділок, Бограч - це такий угорський гуляш. Це блюдо відоме своєю ситні і користю для організму, так як воно дуже добре зігріває і вмить додає сил. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати правильний бограч будинку своїми руками. Отже, для приготування страви вам знадобляться наступні інгредієнти: яловичина (500 г), телятина (500 м), ребра свинячі (500 г), сало копчене з м'ясними прошарками (50 г), ковбаски сирокопчені (2 шт.), червоний болгарський перець (1 шт.), картопля (4 шт.), часник (4 зубчики), перець гострий зелений (2 шт.), пелюстки перцю чилі (0.5 ч. л.), чорний мелений перець (за смаком), сухий чебрець (0.5 ч. л.), петрушка зелень (1 шт.), кріп свіжий (1 шт.), паприка червона (1 ст. л.), томати (2 шт.), цибуля ріпчаста (4 шт.), моркву (2 шт), яйце (1 шт), борошно (4 ст. л.). Фото: cont.ws Крок 1: Для початку потрібно дрібно нарізати сало і цибулю і обсмажити на середньому вогні кілька хвилин, після чого залишити тушкуватися до прозорості. Крок 2: Потім додати паприку і ретельно перемішати. Крок 3: Все м'ясо треба нарізати на шматки і теж відправити на сковороду. Через кілька хвилин інгредієнти залити водою, щоб вона покрила м'ясо. Спочатку потрібно майже довести рідину до кипіння, а потім зробити маленький вогонь і залишити продукти варитися 2.5 години, періодично помішуючи. Крок 4: Тепер потрібно зробити чипетки. Це такі маленькі галушки. Для их приготовления следует взять яйцо и муку и замесить тесто. Потом порвать его на маленькие кусочки, присыпать мукой и оставить подсыхать. Шаг 5: Переложить все предыдущие ингредиенты в кастрюлю. Нарезать морковь и отправить ее к мясу, затем добавить все специи и чеснок и хорошо перемешать. Шаг 6: Картошку нужно почистить и нарезать на небольшие кусочки и тоже отправить в кастрюлю. Через 30 минут добавить к картошке нарезанный сладкий перец и помидоры, нарезанные колбаски и готовить еще 30 минут. Шаг 7: Теперь нужно добавить чипетки и варить еще 5 минут. После этого добавить мелко нарезанную зелень. Шаг 8: Добавить красное вино, довести смесь до кипения и подавать к столу.

Крышка   —   нет

Подходит для мытья в посудомоечной машине   —   Да

Состояние   —   Новое

Тип   —   Котелок

Форма   —   Круглая

Переглянуті товари

Зворотний дзвінок
Viber
Telegram
Facebook
Instagram

Зворотний дзвінок