Олія Гарбузова Pumpkin Oil Organic Єгипет Оригінал 0.5 літра

Відкласти
Порівняти
Organic
Характеристики

Объем   —   500

Тип средства   —   Эфирное масло

Упаковка средства   —   Пластиковая бутылочка

1 650 грн.
У наявності
Натуральне гарбузове масло Натуральне гарбузова олія є дуже цінним продуктом для організму людини. Завдяки своїм властивостям, використовується для поліпшення стану шкіри, підвищення імунітету, нормалізації гормональної системи, поліпшення діяльності чоловічої і жіночої статевої системи, нормалізації діяльності роботи серця, травлення, нервової та ендокринної системи. Гарбуз, з насіння якого одержують гарбузова олія, один з найбільш поширених плодових культур на присадибних і дачних ділянках. Естетичні функції, невибагливість у відході, врожайність, тривалість зберігання, і, найголовніше, унікальність цілющих властивостей, зробили цю культуру однією з найбільш затребуваних протягом багатьох сотень років. Завдяки своїм високим смаковим і цілющим якостям, м'якуш гарбуза, насіння гарбузове масло, в сучасній дієтології, вважається одним з кращих компонентів для лікувального, профілактичного та дитячого харчування. Насіння гарбуза, з яких і отримують гарбузова олія, також придатні до вживання. Насіння плоскі і овальні, покриті щільною оболонкою зеленуватого кольору. У їжу вживають і висушені очищені від оболонки насіння. Після сушіння насіння набувають білий або світло-жовтий колір. В домашніх умовах підготувати до вживання насіння гарбуза можна наступним способом. Насіння, після вилучення з гарбуза, добре промивають водою і сушать. Якщо насіння висушені неправильно вони можуть потемніти і придбати неприємний запах. Такі насіння в їжу не вживають. Гарбузове насіння вживаю в сирому, вареному, смаженому вигляді, часто з додаванням солі, цукру або кориці. Вживання приблизно 100 грам насіння гарбуза, покриває, на одну п'яту, потреба організму в білку, заліза, цинку, міді, фосфорі, магнії і у вітаміні К. Насіння гарбуза використовуються як протиглисний засіб, у тому числі і для профілактики. Насіння також приймають при лікуванні простатиту. Гарбузова олія отримують з смаженого насіння. Колір масла може мати діапазон від темно-зеленого до світло-коричневого. Для медичних цілей, з гарбузового масла, отримують препарат тыквеол, який випускається у вигляді ректальних супозиторіїв, желатинових капсул і масла для внутрішнього застосування. Гарбузова олія користь не Можна переоцінити користь від застосування гарбузового масла. Даний продукт має настільки широкий спектр застосування, що стає зрозумілим, чому його називають «чорне золото». Цінність полягає у його широкому спектрі лікувальних і профілактичних діях. У маслі містяться легкозасвоювані білки, вітаміни, мікро - і макроелементи, біологічно активні речовини. Все це багатство оптимально збалансоване і доступно у використанні. Гарбузове масло багате вітамінами. Вітамін А. Наявність в олії вітаміну А позитивно впливає на органи зору, використовується при лікуванні ушкоджень шкіри і в косметології, в тому числі домашньої. Вітамін F. Наявність вітаміну F сприяє підвищенню, зміцненню і нормалізації імунітету та гормонального балансу. Благотворно впливає на травну, нервову і ендокринну систему, на роботу серцево-судинної системи, сприяє очищенню організму від шлаків і токсинів, підтримує процес жирового обміну в організмі. Вітамін Е. Наявність в олії вітаміну Е сприяє поліпшенню діяльності кровоносних судин і серця. Вітамін Е підсилює властивості вітамінів F і А, також цей вітамін життєво необхідний для репродуктивних функцій чоловічого та жіночого організмів. Вітамін К і Т. Ці вітаміни сприяє нормалізації згортання крові, ефективної роботи травної системи і активного засвоєння кальцію кістковою тканиною. Вітамін Ст. Наявність вітаміну сприяє правильній роботі травної, м'язової, серцево-судинної і нервової системи. Вітамін В, разом з іншими вітамінами, що містяться в олії, сприяють зміцненню імунітету, покращує зір і позитивно впливає на стан волосся, нігтів і шкіри. Гарбузова олія багата на мікро - і макроелементами. Магній. Регулює роботу м'язової, сечі вивідною, нервової і серцево-судинної систем, сприяє виробленню інсуліну, знижує можливий ризик захворювання передміхурової залози, а також цукрового діабету, атеросклерозу і сечокам'яної хвороби. Цинк. Покращує потенцію, благотворно впливає на процес ембріонального розвитку і в цілому на функціонування репродуктивної і статевої системи. Вміст цинку в організмі сприяє розвитку та повноцінного функціонування опорно-рухового апарату. Залізо, селен. Беруть участь у синтезі білка. Фосфор, кальцій. Сприяють формуванню хрящової і кісткової тканини. Гарбузова олія містить фітостероли (або рослинні гормони), які благотворно впливають на роботу статевого, серцевої та ендокринної системи. Також рослинні гормони позитивно впливають на стан шкіри. Зміст в олії фосфоліпідів і хлорофілу, дозволяє говорити про ранозагоювальні та бактерицидних властивостях. Олія гарбузова властивості Властивості масла визначаються його складом. Воно містить вітаміни, біологічно активні речовини, більше п'ятдесяти мікро - і макроелементів, білки і незамінні кислоти. Гарбузова олія застосування Масло, отримане з насіння гарбуза, використовується і застосовується в домашній косметології, в медицині та кулінарії. Гарбузова олія лікування Приймати гарбузова олія може будь-хто, у кого немає протипоказань. Найчастіше застосовується при лікуванні шкірних захворювань, серцево-судинних, ендокринних та нервових захворюваннях. Також, його вживають при порушенні роботи чоловічої і жіночої статевої системи. Тривалість прийому гарбузового масла, за вказаною вище графіку, наступна: Захворювання передміхурової залози. Прийом олії протягом 4 тижнів. Захворювання кишечника та шлунка - 3 тижні. Прийом масла необхідно узгодити з лікуючим лікарем. Захворювання печінки. Прийом олії протягом 6 тижнів. При циститі – 4 тижні. При печії. Приймається 1 чайна ложка масла всередину не залежно від графіка харчування. Лікування геморою. За вказаним графіком в обсязі 300 мілілітрів масла протягом курсу. При квіткової або харчової алергії. Прийом олії протягом 1 місяця. Для підвищення імунітету і підтримання балансу гормонального. Включити масло в свій раціон харчування або приймати його усередину 2 рази в день. При лікуванні серцево-судинної системи. Протягом курсу прийняти 400 мілілітрів масла і повторити курс через півроку. Профілактика атеросклерозу. Прийом олії протягом 8 тижнів. В якості профілактичного лікування – прийом олії протягом одного місяця. Гарбузова олія шкоду Даний вид продукту вкрай рідко може чинити негативний вплив на організм людини. Неправильне застосування, вживання та зберігання його, може привести до деяких неприємних наслідків. Тому, перед використанням, дуже важливо ознайомитися з усіма можливими протипоказаннями до застосування. У деяких випадках гарбузова олія може завдати шкоди здоров'ю людини. Існує ряд протипоказань до вживання олії гарбуза, до них відносяться: які Страждають на цукровий діабет. Не починати вживати масло без попередньої консультації з лікарем. Страдающие желчнокаменной болезнью (калькулезный холецистит). Поскольку рассматриваемый продукт обладает желчегонным свойством, употребление его может способствовать движению камней в желчном пузыре. При таких обстоятельствах можно уменьшить дозу масла, при этом продлив курс его приема. В случае диареи продукт внутрь не принимают. Масло тыквы обладает легкими слабительными свойствами, поэтому в случае его постоянного употребления внутрь можно спровоцировать разжижение стула. Непереносимость индивидуальная. Перед употреблением и/или применением провести стресс-тест. Начинать прием масла внутрь необходимо с малых доз, других вероятных аллергенов не принимать, наблюдать за реакцией организма. Наружное применение: на отдельном участке кожи, нанести небольшое количество масла, наблюдать за реакцией. Не стоит употреблять тыквенное масло после окончания срока хранения. Хранить его необходимо в закрытой плотно бутылке, в прохладном и темном месте, в течение 10 месяцев. Стоит отметить, что в данном продукте допускается появление осадка. Тыквенное масло не подвергают тепловой обработке, поскольку, в этом случае, оно приобретает вредные свойства. Как принимать тыквенное масло Общие рекомендации по приему тыквенного масла могут быть следующие: масло тыквенное принимают по 1 чайной ложке 3 раза в день через два часа после еды или за 40-60 минут до приема пищи, не запивают водой. В том случае, если его трудно выпить или появляется легкая отрыжка, можно запивать грейпфрутовым или апельсиновым соком, или заесть кусочком хлеба. Как определить качество тыквенного масла Качественный продукт не должен горчить. Если Вы можете его дегустировать перед покупкой – не стесняйтесь. Аромат масла имеет запах обжаренных тыквенных семечек, а не тыквенной мякоти или жира. Капля качественного масла на листе, например, салата, не должна растекаться. Хорошим маслом считается масло холодного отжима, на этикетке указано «не рафинированное масло 100%». Чаще всего данный вид продукта продается в стеклянных бутылках. Повернув бутылку в руках, Вы увидите тягучие полосы масла на стенках посуды. На бутылке должны быть указаны данные производителя, срок хранения и дата производства. Масло может давать осадок, цвет должен быть насыщенный и густой.Производство Египет.Organic.Объем  500 мл

Объем   —   500

Тип средства   —   Эфирное масло

Упаковка средства   —   Пластиковая бутылочка

Зворотний дзвінок
Viber
Telegram
Facebook
Instagram

Зворотний дзвінок