Відкласти
Порівняти
Harraz
Характеристики

Вес    —   250

375 грн.
У наявності
Паста з чорного кмину також відома як насіння чорного кмину, та має ботанічну назву Nigella Sativa. Зазвичай використовується на Близькому Сході і palestinian_black_seed_past.pngAfrica як солодке блюдо, змішане з медом або змішане з сумішшю для торта, щоб надати чудовий аромат. Пасту з чорного кмину також можна перетворити на гарячий напій. Ще на плиті просто додайте пасту з насіння в невелику каструлю з окропом. Доведіть суміш до кипіння кілька разів, потім дайте їй відстоятись на кілька хвилин. Перелити в кухоль і додати мед за смаком. Майте на увазі, що чорне насіння саме по собі має гіркуватий присмак. Якщо ви коли-небудь пробували індійський хліб наан з насінням калонджі, ви знаєте, який чудовий аромат та особливий смак можна від нього очікувати. Наприклад, намазаний тонким шаром на бублик, його можна їсти в тому вигляді, в якому він є, але в цьому випадку він трохи гіркуватий, і його можна приготувати дивовижно, додавши лише невелику кількість фінікової патоки (так само, як тахіні та патоку їдять) у деяких частинах Близького Сходу. У великій каструлі обсмажте борошно на середньому вогні і часто помішуйте, поки воно не стане трохи золотистим (зазвичай це займає близько 10 хвилин). Залишіть, щоб трохи охолонути. А потім додати цукор, оливкову олію, пасту із чорного кмину. ІНГРЕДІЄНТИ 2 склянки борошна 1/2 склянки цукру 1/2 склянки оливкової олії або 1/2 склянки рослинної олії 1/2 склянки пасти з чорного кмину Дрібка волоського горіха, подрібнена (за бажанням) Дрібка мигдалю, очищеного та розрізаного. 3/4 склянки цукрового сиропу (для його приготування: змішайте 1/2 склянки цукру, 1/2 склянки води та 1 чайну ложку лимонного соку в каструлі, кип'ятіть і перемішуйте, поки цукор не розчиниться і сироп не загусне. Дайте охолонути перед використанням. ).Виробництво Єгипет.Об'єм 250 грам Harraz

Вес    —   250

Переглянуті товари

375 грн.
Зворотний дзвінок
Viber
Telegram
Facebook
Instagram

Зворотний дзвінок