Винна сірка метабісульфіт калію-Borken Haas Угорщина

Відкласти
Порівняти
Haas
Характеристики

Вес   —   100

95 грн.
У наявності
Винна сірка метабісульфіт калію-Borken Haas Винна сірка (метабісульфіт калію) Дозування на гол для екстракції вина: Слабке осерніння: 10 г Середня сульфурізація: 20 г Сильне осернення: 30 г Дозування на 1 гл під час збирання врожаю: Для здорового солодкого сусло: 10 г У разі злегка гнилих фруктів: 15 г Для слизу гні : 30 г. Для червоного виноградного сусла в шкаралупі перед ферментацією: 20 г. Свіже сусло на один тиждень для перевезення в прохолодну погоду: 40 г. Дозування на 5 літрів для консервування овочів та фруктів: 1-3 г. Дозування на 10 літрів для консервування фруктових соків: 1 г. Інструкція застосування: Оскільки прописане Haas Wine повністю розчиняється в невеликій кількості сусла або вина, отримана суміш змішується з вином. або суслом для осернення. У разі консервування солінь та соків вино Haas розчиняється в оцті або цукровому соку. При консервуванні солінь вміст сульфіту не повинен перевищувати 300 мг/кг. Передозування Haas Wine не потрібне.

Вес   —   100

Переглянуті товари

Зворотний дзвінок
Viber
Telegram
Facebook
Instagram

Зворотний дзвінок